تمدید وعده های تمدید شده/ اتوبان سهند تبریز؛ این بار بهار ۹۹ با روشنایی ناقص

اتوبان تبریز سهند که پیش از این زمان افتتاح آن با وعده های عملی نشده ی مسئولین به تعویق افتاده، این بار بهار ۹۹ را انتظار می کشد.
    
طبل وعده های تو خالی نواخته شد، اتوبان تبریز سهند چند سالی است که تبدیل به اتوبان وعده های مسئولین شده است.

آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی اردیبهشت سال ۹۳ طی بازدید از شهر جدید سهند، از تکمیل اتوبان سهند ـ تبریز با مشارکت این شهر ظرف مدت یک‌‌سال خبر داده بود و پس از آن نیز در سال ۹۴ در اولین سفر روحانی به آذربایجان شرقی، خبر از اتمام پروژه آزادراه ۲۲ کیلومتری تبریز سهند تا پایان سال ۹۵ داده شد ولی انگار این وعده ها کوبیدن آب در هاون و اسباب رای جمع کنی بود.

زمان موعود برای وعده ها فرا رسید اما خبری از آزادراه نبود تا اینکه محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان‌شرقی وعده بهره برداری از این بزرگراه را تا شهریور سال ۹۸ داد ولی باز هم این وعده محقق نشد.

در این بین مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس نیز طی چند بازدید از این اتوبان، خبرهای امیدبخشی به جامعه تزریق می کرد که هیچ تاکنون عملی نشد. 

پزشکیان حتی در زمان ثبت نام انتخابات مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار تبریزبیدار در خصوص فرجام این پروژه گفته بود چیزی از تکمیل این اتوبان نمانده و بزودی شاهد افتتاح آن می شویم.

اظهارات مسئولان و نمایندگان مجلس هر ساله با رسیدن موعد وعده هایشان،افتتاح را به سال دیگر موکول می کرد و افتتاح این پروژه تبدیل به آرزوی محالی شده که ساکنین این منطقه رسیدن به این امر را سراب می دانند.

روزها گذشت تا اینکه دو هفته قبل استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه افتتاح ایستگاه خط آهن خاوران اظهاراتی بر زبان جاری کرد که علامت سوال های زیادی را ایجاد کرد.

پورمحمدی که پیش از این وعده نزدیک بودن افتتاح را داده بود، این بار با ادبیاتی متفاوت گفت: اگر این اتوبان تا موعد مقرر افتتاح نشود، می گویم چه کسانی نمی گذارند!

این سخنان کافی بود تا معاون وزیر راه را به تبریز بکشاند. حبیب‌اله طاهرخانی دیروز در سفری به تبریز خواهان اتمام این طرح شده و اینبار قول اتمام عملیات اجرایی پروژه بزرگراه تبریز- سهند تا پایان اسفند ماه را داد و ابراز امیدواری کرد تا این اتوبان تا اوایل سال آینده زیر ترافیک برود.

وی در حاشیه این بازدید بیان داشت: ممکن است برخی نواقصات از جمله روشنایی وجود داشته باشد ولی بعد از بهره برداری به مرور نواقص را رفع خواهیم کرد.

همین جمله کافی است تا علامت سوال دیگری ایجاد شود و آنکه مبادا فشارهای افکار عمومی باعث شود کندی کار را این بار با شتاب زدگی پوشش دهند، مگر کمبود روشنایی در یک بزرگراه، نواقص کمی است؟


معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص تاخیر ایجاد شده در پروژه گفت: قرارداد پروژه از سال ۹۷ شروع شده و مشارکت ۱۵ کیلومتری این بزرگراه به خوبی پیش رفته است و تاخیر آنچنانی در این مقطع وجود ندارد و قبلا کار دچار تاخیراتی شده است و قرارد داد مشارکت در چارچوبی که سرمایه گذار تعهد داشته و همراهی و مساعدت مجموعه استان و استاندار در رفع موانع پروژه داشتند به نحو مناسبی پیش می رود.

گفتنی است شهر جدید سهند در  سال ۸۷ و با هدف انتقال بخشی از جمعیت و سرریز شهر تبریز احداث شد. این شهر در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی تبریز و بر سر راه آذرشهر واقع شده است.